Vi monterar komfortvägg i din transportbil

Vi monterar endast godkända lösningar av komfortväggar som är skräddarsydda för respektive bilmodell. Att sätta in en komfortvägg i transportbilen ger en betydande förbättring av utrymmet i förarhytten när förarstolen kan flyttas längre bak och möjliggör att kunna fälla bak ryggstödet ytterligare. Välj en erfaren aktör som Ropab Bilutrustning för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet. Ta hjälp av oss för att montera en komfortvägg i din transportbil.

Vi monterar all bilinredning, komfortväggar och extrautrustning själva i egen verkstad i Jönköping och Göteborg.

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett förslag!

Komfortvägg 1
image1
Ropab Bilinredning butik
Ropabs verkstad i Jönköping

Uppgradera med en komfortvägg

Våra lösningar sträcker sig allt från komfortvägg Caddy till komfortvägg VW Transporter och fler modeller där till, där varje design är skräddarsydd för att passa fordonets specifika krav. Gemensamt för alla fordon med komfortvägg är just ökad komfort. Med mer benutrymme och möjligheter att justera förarstolen åker du mer bekvämt - en skön uppgradering.

Komfortmellanvägg Caddy och Transporter

Att flytta mellanvägg Caddy, anpassa en mellanvägg i en Transporter eller oavsett bilmodell är installtionen av komfortväggen en process som kräver precision. Ett byte till komfortmellanvägg i din VW Caddy eller annan skåpbil kräver helt enkelt expertis. Vårt team på Ropab Bilutrustning har både erfarenhet och den expertis som krävs för att utföra ett kvalitativt jobb, effektivt och säkert.

Komfortvägg Vito - bekvämlighet och lastsäkring

För de som kör transportbilar som till exempel Mercedes Vito, erbjuder en komfortvägg betydande fördelar. En komfortvägg i dessa och andra transportfordon bidrar till en ökad komfort när benutrymmet blir mer generöst. Att ta bort mellanvägg i skåpbil och ersätta med en komfortvägg leder till en mer behaglig körupplevelse, särskilt under långa resor när benutrymmet är avgörande. Samtidigt fungerar komfortväggen som den skyddsbarriär en mellanvägg är tänkt att vara.

Varför välja Ropab för din komfortvägg?

Att välja Ropab Bilutrustning för installationen av din komfortvägg innebär att du väljer kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet. Vårt team använder endast de bästa materialen och de senaste teknikerna för att säkerställa att din komfortvägg inte bara skapar det utrymme den är tänkt för utan också erbjuder långvarig hållbarhet och prestanda. Vi förstår vikten av att ditt fordon fungerar optimalt och vi är här för att hjälpa dig att uppnå det.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förbättra din transportbil med en professionellt installerad komfortvägg som uppfyller och överträffar dina förväntningar.