Irstaskåp Påbyggnad

Isolerat Lättviktsskåp

Irstaskåp Isolerat Lättviktsskåp

Det nya isolerade lättviktsskåpet har maximerat lastförmågan utan att påverka skåpets styrka. Det nyutvecklade sandwichmaterialet är lättare och mer stryktåligt än någonsin förut. Samtliga profiler är tillverkade av naturanodiserat aluminium. Isolerade väggar, tak och golv, och det är konstruerat med återvinningsbara material. Skåpet finns i en mängd utföranden och har många olika tillval för att anpassas till just dina behov.

Skåpet är utvecklat genom många års erfarenhet av Irstaskåps skåptillverkning och tillsammans med BTT’s nytänkande har vi tagit fram den nya generations lättviktsskåp, där vi lägger all fokus på viktförmåga och styrka. Målet är ett användarvänligt skåp som ger låga driftkostnader och hög lastförmåga.

Silvertop

Irstaskåp Silvertop

SilverTOP är en välbeprövad konstruktion som utvecklats under många år. Den är uppbyggd av sandwichpaneler med lister och profiler av naturanodiserat aluminium. Luckorna är kantskodda med aluminiumprofiler och är hängda i överkant med helt täta gångjärnsprofiler.

SiverTOP är mycket flexibel och kan extrautrustas med varningslampa för öppna luckor, el-lås, låsinkoppling på bilens centrallås eller med separat fjärrkontroll. Stege, takbågar, belysning, mellanplan, lastsläde, strut, serviceinredning m.m. SilverTOP monteras på bilens originalflak.

Lämna ett svar