Sortimo Bilinredning

Sortimo Bilinredningar

Ett av de varumärken som du hittar hos Robab Bilutrustning är Sortimo. Sortimo är ett företag som fokuserar på bilinredning på ett smartare och mer innovativt sätt. Med en inredning från Sortimo så kan du vara säker på att det har ställts höga krav på produkten.

Med lösningen Maxi Space Frame, som är helt designad i aluminium, så har Sortimo uppnått maximal styrka utan att öka totalvikten. Detta är inte så konstigt ett banbrytande framsteg och Sortimo är därför marknadsledande inom området.

Sortimo arbetar ständigt för att minimera utsläppen av CO², något som bland annat hänger samman med totala vikten på ditt fordon. Därför vill Sortimo hela tiden minska vikten på sina produkter.

Du som kund kan göra din inredning mer personlig på flera sätt. Produkterna kan utformas efter dina behov. Fundera på vad du måste ha med dig dagligen så undviker du onödig vikt. Sortimos utbud av BOXXar, väskor och tillbehör är marknaden största. Programmet är designat för att du som kund ska kunna utnyttja all plats på ett optimalt sätt. Dessutom kan du ta med BOXXarna ut från bilen. På så sätt är du och din utrustning alltid mobil.

Sortimo har i över 30 års tid utfört krocktester. Detta har skett tillsammans med några av världens främsta institutioner. Sortimo utför framförallt dessa krocktest för att de vill skydda dig. Alla produkter från Sortimo testas och analyseras därför grundligt.