Bilinredning med montering i Jönköping och Göteborg

Oavsett vilken bilmodell du kör eller vilka behov du har som yrkesproffs har vi ett komplett sortiment av modellanpassad bilinredning till din transportbil från leverantörerna System Edström och Modul-System i vår e-handel. Vi säljer och monterar även bilinredning från Sortimo, Würth och Bott. Våra duktiga bilinredare hjälper till med montering av alla typer av fordonsinredningar i våra verkstäder i Göteborg och Jönköping.

Kontakta oss via mejl eller telefon för rådgivning!

TILL WEBBSHOP

Modellanpassad bilinredning online

Vi tycker att det ska vara enkelt att hitta bilinredning för specifika bilmodeller, så i vår webbshop filtrerar du på bilfabrikat, modell på transportbil eller tillverkare för att lätt få en överblick över vilka produkter som passar att montera i just din bil. Du beställer enkelt online med fri frakt från 5000 kr. Kör du släpvagn som behöver inredning? Att montera bilinredningar i släpvagn går precis lika bra! Kontakta oss för support kring vilken typ av fordonsinredning som lämpar sig bäst för din verksamhets behov - våra experter finns när tillhands och kan hjälpa till att skissa upp en design för just din bil. De kan ge råd som grundar sig i långvarig erfarenhet från montering av bilinredning inom olika branscher och i olika bilmodeller.

Fördelar med bilinredning från ROPAB:

 • Vi kan ta fram designskisser för hela bilinredningen
 • Montering av inklädnad för skåpbilar
 • Upp till 5 års garanti
 • Ordentliga krocktester är utförda
 • Skräddarsydda inredningar
 • Montera själv eller ta hjälp av oss
 • Starka varumärken
 • E-handel - komplett sortiment online

Bilinredning skåpbil - mer än bara hyllor

Bilinredning är så mycket mer än öppna hyllor i skåpbilens lastutrymme. Det är väldesignade system bestående av grundstommar, utdragslådor, dubbelgolv, steghållare, öppna arbetsbänkar, verktygstavlor och mycket mer. Bilinredning lådor är en av de mest populära modulerna att installera eftersom lådorna snabbt och enkelt skapar ordning. Genom rätt uppmärkning av lådorna blir det sedan enkelt att hitta i bilens lastutrymme - vi förstår att lådorna är en av våra kunders mest installerade moduler. Vid val av bilinredning verktyg är verktygstavlor och olika infästningar ett bra komplement till den mer dolda förvaringen i lådor och plastbackar. Med verktygstavlorna kommer man snabbt åt de mest använda verktygen och ser tydligt om något saknas.

4 tips när du ska välja bilinredning:

 1. Analysera behoven: Tänk igenom vad som skulle behövas för att göra arbetet enklare, som exempelvis förvaring för verktygslådor, lösa handverktyg, stegar eller fack för små föremål. Skriv gärna en kravspecifikation så inget faller mellan stolarna.
 2. Säkerhet i första hand: Säkerhet är avgörande när det gäller bilinredning i transportbilar. Fundera över vilken typ av last som kommer transporteras i lastutrymmet - både den ordinarie verktygsuppsättningen men även tillfällig last som ska transporteras till och från arbeten. Det avgör vad som behövs för att alltid kunna säkra lasten på ett korrekt sätt.
 3. Jämför produkter och priser: Jämför olika produktervarianter och priser för att hitta de bästa alternativen för dina behov och din budget. Gör en grundlig research och läs recensioner från andra användare för att hitta de bästa bilinredningsalternativen för din transportbil.
 4. Kompromissa inte med kvalitet: Som med mycket annat lönar det sig i längden att inte välja de billigaste alternativen när det kommer till bilinredning. Bilinredningar från våra leverantörer System Edström, Modul-System, Würth, Bott och Sortimo är kända för sin kvalitet i jämförelse med billigare alternativ på marknaden. Kvalitetsinredningar håller i många år framöver och behöver inte bytas om några år.

Krocktestad bilinredning som med säkerhet tar dig fram

De bilinredningssystem som vi på Ropab monterar i skåpbilar och transportbilar är alltid ordentligt krocktestade. Lastsäkring är av minst lika stor vikt som ordning och reda när det kommer till fördelarna med kvalitetsinredningar. Systemen är tillverkade för att klara tung belastning från verktyg och annan utrustning som dagligen transporteras i alla yrkesfordon. Ordning och reda på ett säkert sätt med krocktestad bilutrustning är ett tryggt sätt att optimera ditt arbetsflöde. Krocktester, kvalitetsprodukter och rätt montering säkerställer att all dyrbar last åker säkert - både ni och er utrustning.

Vilken är den bästa bilinredningen?

Vilken bilinredning som är bäst beror på vilka behov som finns för den som ska använda bilen. Hyllsystem, dubbelgolv och löstagbara moduler är exempel på bilinredning som brukar passa för de flesta yrkesproffs och i de flesta skåpbilar.

Bilinredning Ropab
Ropab Bilinredning butik
Bilinredning Ropab
Bilinredning Ropab
Bilinredning Ropab
Bilinredning lastramp
Två-rader-svart-12-1
bilinredningmodulsystem
bilinredningwurthorsymobil
bott
bilinredningsortimo