Bilinredning med montering i Jönköping och Göteborg

Oavsett vilken bilmodell du kör eller vilka behov du har som yrkesproffs har vi ett komplett sortiment av modellanpassad bilinredning till din transportbil från leverantörerna System Edström och Modul-System i vår e-handel. Vi säljer och monterar även bilinredning från Sortimo, Würth och Bott. Våra duktiga bilinredare hjälper till med montering av alla typer av fordonsinredningar i våra verkstäder i Göteborg och Jönköping.

Kontakta oss via mejl eller telefon för rådgivning!

Fördelar med bilinredning från ROPAB:

  • Upp till 5 års garanti
  • Ordentliga krocktester utförda
  • Köp skräddarsydda inredningar och montera själv
  • Starka varumärken
  • E-handel - komplett sortiment

Modellanpassad bilinredning online

Vi tycker att det ska vara enkelt att hitta bilinredning för specifika bilmodeller, så i vår webbshop filtrerar du på bilfabrikat, modell på transportbil eller tillverkare för att lätt få en överblick över vilka produkter som passar att montera i just din bil. Du beställer enkelt online med fri frakt från 5000 kr. Kör du släpvagn som behöver inredning? Att montera bilinredningar i släpvagn går precis lika bra! Kontakta oss för support kring vilken typ av fordonsinredning som lämpar sig bäst för din verksamhets behov - våra experter finns när tillhands. De kan ge råd som grundar sig i långvarig erfarenhet från montering av bilinredning inom olika branscher och i olika bilmodeller.

Bilinredning skåpbil - mer än bara hyllor

Bilinredning är så mycket mer än öppna hyllor i skåpbilens lastutrymme. Det är väldesignade system bestående av grundstommar, utdragslådor, dubbelgolv, steghållare, öppna arbetsbänkar, verktygstavlor och mycket mer. Bilinredning lådor är en av de mest populära modulerna att installera eftersom lådorna snabbt och enkelt skapar ordning. Genom rätt uppmärkning av lådorna blir det sedan enkelt att hitta i bilens lastutrymme - vi förstår att lådorna är en av våra kunders mest installerade moduler. Vid val av bilinredning verktyg är verktygstavlor och olika infästningar ett bra komplement till den mer dolda förvaringen i lådor och plastbackar. Med verktygstavlorna kommer man snabbt åt de mest använda verktygen och ser tydligt om något saknas.

Rätt bilinredning för din skåpbil skapar de bästa förutsättningarna för ordning och reda vilket leder till ökad produktivitet under arbetsdagen när var sak har sin plats och är enkel att hitta. Så, montera smart bilinredning i lastutrymmet på transportbilen eller i din släpvagn så slipper du lägga tid på att leta efter viktig utrustning dagarna i ända.

Krocktestad bilinredning som med säkerhet tar dig fram

De bilinredningssystem som vi på Ropab monterar i skåpbilar och transportbilar är alltid ordentligt krocktestade. Lastsäkring är av minst lika stor vikt som ordning och reda när det kommer till fördelarna med kvalitetsinredningar. Systemen är tillverkade för att klara tung belastning från verktyg och annan utrustning som dagligen transporteras i alla yrkesfordon. Ordning och reda på ett säkert sätt med krocktestad bilutrustning är ett tryggt sätt att optimera ditt arbetsflöde. Krocktester, kvalitetsprodukter och rätt montering säkerställer att all dyrbar last åker säkert - både ni och er utrustning.

Vilken är den bästa bilinredningen?

Vilken bilinredning som är bäst beror på vilka behov som finns för den som ska använda bilen. Hyllsystem, dubbelgolv och löstagbara moduler är exempel på bilinredning som brukar passa för de flesta yrkesproffs och i de flesta skåpbilar.